Geen zin om na ons huwelijk nog naar huis te rijden?

We stellen je graag enkele opties voor!

1. Plopsa Hotel

Gebruik de code: TROUWINEZJARNE en krijg 25% korting. 

Klaar voor een onvergetelijk verblijf in het viersterren superior Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne? Overnacht er in de wondere wereld van het theater of laat je onderdompelen in de magische werelden van Studio 100-helden in de prachtig gedecoreerde themasuites!

Na de overnachting wacht er een heerlijk ontbijtbuffet op je!
Toegang tot Plopsaland en Plopsaqua is inbegrepen voor zaterdag 11/09/21.

Ligging

Het Plopsa Hotel bevindt zich naast Plopsaland De Panne en waterpark Plopsaqua De Panne. Ideaal voor de ultieme Plopsa-beleving!

Gegevens

Plopsa Hotel
De Pannelaan 68
8660 De Panne
België

Dit is zeker niet de goedkoopste oplossing.  Het is vooral ideaal als je de dag na het avondfeest ook in het park en/of subtropisch zwembad wilt vertoeven. Het moet wel gezegd zijn dat het ongelofelijk ruime kamers zijn en een prachtige ervaring bieden. Toegang tot het park + zwembad + ontbijt is wel allemaal inbegrepen. Gelukkig zijn er ook enkele budgetvriendelijkere oplossingen op enkele kilometers van het park.

2. Ibis De Panne

 

Vanaf € 81

Hotel ibis De Panne ligt in het centrum van badplaats De Panne, waar het leven in het teken van de zee staat. Leer de oceanische kunstcollectie van Paul Simpelaere kennen in het Cultuurhuis De Scharbiellie.

Ligging

Dit hotel ligt vlak bij de Franse grens. 79 kamers ingericht volgens het nieuwste design van ibis. Het hotel ligt 2 km van het grootste pretpark in België, Plopsaland, vlak bij het strand van De Panne maar ook dicht bij de kusttram die rijdt tussen De Panne en Knokke. Bezoek de natuurreservaten van De Panne en het museum over de Tweede Wereldoorlog. Het hotel ligt dicht bij de herdenkingsmonumenten van de Eerste Wereldoorlog en is gemakkelijk te bereiken per trein, tram en auto.

Gegevens

Zeelaan 2, 8660 De Panne

Tel.: +32 58 42 90 80
Email: h8131@accor.com
Website: Accor

3. Ara Dune Hotel


Vanaf € 99

Het mooie charmehotel Ara Dune Hotel ligt in De Panne-Adinkerke aan de Belgisch-Franse grens. Door de rustgevende uitstraling van de nabijgelegen duinen en het groene omringende polderland, biedt ons hotel een authentieke vakantiesfeer.

Ligging

Ons charmehotel ligt tevens in de onmiddellijke nabijheid van een recreatiedomein en manege waar aan paardrijden, vissen en watersport kan worden gedaan. Onze ligging leent zich ook uitstekend voor een gezellige familie-uitstap naar het nabijgelegen pretpark Plopsaland.
Door de uitzonderlijke ligging naast het grootste aaneengesloten duinengebied van de kust, vormt ons hotel de perfecte uitvalsbasis voor heerlijke wandeltochten in de duinen en aan zee, en fietstochten door de Westhoek.

Gegevens

Duinhoekstraat 164, 8660 De Panne
Tel.: +32 (0) 58 62 01 01
Email: info@ara-hotel.com
Website: http://www.ara-hotel.be
Facebook: http://www.facebook.com/AraDuneHotel

Plopsaland De Panne & Hotel
Ibis De Panne
Ara Dune Hotel
Afrit Adinkerke